Olentzero, Antton eta liburu magikoa - Irusta, Antton; Morente, Enrique (Madril : Susaeta, 2013)
Gabon gaua da, eta Antton oso urduri dago. Liburu magiko bat eskatu dio Olentzerori, baina ez daki hain opari berezirik ekarriko ote dion
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Eguberriak; Euskal kultura; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak