Olentzero, Antton eta liburu magikoa / [testua] Antton Irusta ; [marrazkiak] Enrique Morente - Irusta, Antton (Euskal ipuinak (Susaeta), 2013)
Gabon gaua da, eta Antton oso urduri dago. Liburu magiko bat eskatu dio Olentzerori, baina ez daki hain opari berezirik ekarriko ote dion