Espainiako ekonomiaren sarrera - Barrutia Etxebarria, Xabier; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Universidad del País Vasco, Servicio Editorial = Euskal Herriko Unibertsitatea, Argitalpen Zerbitzua, 2003)
Liburu hau, printzipioz, unibertsitateko ikasleentzat pentsatuta dago. Espainiar Ekonomia irakasgaian erabiltzeko ikasliburua da. Dena dela, baliagarria gerta daiteke gaian interesa duen edonorentzat. Liburu honetan Euskal Herriko ekonomiaren gainean ere gauza asko aurki daitezke. Izan ere, Hego Euskal Herria Espainiako Estatuaren barruan dago. Gaur eguneko egoera ikertzeaz gain, azken hamarkaden azterketa egin dugu.
Keywords: Espainia -- - Historia ekonomikoa; Monografiak