Bilbo : hiribildutik metropolira - Cajigas Panera, Silvia; Larrea Bastida, Eloisa; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2015)
Bilboren historia, ekonomia eta batez ere hirigintza
Aurkezpena (Power Point); Unitate didaktikoa (Word artxiboa, 35 or.); Oinplanoak (lau etapa)
2015/09/23
DBH
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak