Sagutegia - Christie, Agatha (1890-1976); Broncano, Manuel; Sales, Emilio; Tha; Navarro, Koro (Barcelona : Vicens-Vives, 2014)
Agatha Christiren antzezlan famatu honen honako edizio hau Tharen irudi bikainez hornituta dago; horrez gainera, sarrera interesgarri bat eta argibide-oharrak ere badauzka, eta baita antzezlana xehetasunez duen jarduera sail bat ere.
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura