Sagutegia / Agatha Christie ; sarrera, Manuel Broncano ; itzulpena, Koro Navarro ; jarduerak, Emilio Sales ; Irudiak, Tha - Christie, Agatha (1890-1976) (Literatura-eskola (Vicens Vives), 2014)
Agatha Christiren antzezlan famatu honen honako edizio hau Tharen irudi bikainez hornituta dago; horrez gainera, sarrera interesgarri bat eta argibide-oharrak ere badauzka, eta baita antzezlana xehetasunez duen jarduera sail bat ere.