Aneren kontakatilua - Olaso Bengoa, Xabier; Alonso, Aitziber (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2014)
Anek atsegin du egunero gauza berriak ikastea.Etxeko liburutegian liburu asko ditu eta han ibiltzen da hartu eta hartu, irakurtzen ondo baino hobeto pasatzen baitu. Eta irakurtzea bezainbeste idaztea gustatzen zaio Aneri. Horregatik, kontakatilua esaten dion koadernoan gertatzen zaizkion gauzak idatziko ditu.Baina denak ez dira arrosak Aneren bizitzan, arantzak ere baditu, ugari. Bere gaixotasunaren erruz ospitalean egonaldiak egin behar izatea, adibidez.
Ikasleak irakurketan trebatzeaz gain, literaturara hurbiltzeko aukera izango dute, marrazki ugari eta ederrez osatutako, liburu honekin.
2014/09/10
LMH 3.maila.8 urtetik aurrera.
Keywords: Irakurketa -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak