Euskal herriko kondaira onenak - Irusta, Antton; Urkulo, Iraitz; Morente, Enrique (Madril : Susaeta, 2014)
Liburu honetan Euskal Herrian mendeetan zehar belaunaldiz belaunaldi igarotako kondairak topatuko dituzu. Umeei zuzendutako zazpi narrazio dira guztira. Etxeko txikiek Basajaun, Olentzero, Mozolo, galtzagorri edo sorginen istorio harrigarriekin gozatu dezaten.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal haur-ipuinak; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak