Euskal herriko kondaira onenak / Antton Irusta, Enrique Morente ; [zuzenketa, Iraitz Urkulo] - Irusta, Antton (Susaeta, 2014)
Liburu honetan Euskal Herrian mendeetan zehar belaunaldiz belaunaldi igarotako kondairak topatuko dituzu. Umeei zuzendutako zazpi narrazio dira guztira. Etxeko txikiek Basajaun, Olentzero, Mozolo, galtzagorri edo sorginen istorio harrigarriekin gozatu dezaten.