Untxiaren alegia - Benton, Lynne; Blunt, Fred; Elsenaar Argaia, Ihintza (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Untxiak arazotxo bat dauka: bere etxea oso txikia da. Zer egin dezake? Hontza animalia jakintsua denez, hari galdetzea erabakitzen du.
Denbora-pasak dauzka
5 urtetik aurrera (urdina) Irakurketa maila: 1
Jatorrizko izenburua: The rabbit´s tale
Keywords: Eguneroko bizitza; Azkartasuna; Untxiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak