Untxiaren alegia / testuaren moldaketa, Lynne Benton ; marrazkiak Fred Blunt ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Benton, Lynne (Lehen irakurleak (Ttarttalo))
Untxiak arazotxo bat dauka: bere etxea oso txikia da. Zer egin dezake? Hontza animalia jakintsua denez, hari galdetzea erabakitzen du.