Arbi erraldoia - Daynes, Katie; Tolstoy, Aleksei (1883-1945); Elsenaar Argaia, Ihintza; Overwater, Georgien (Donostia : Ttarttalo, 2014)
"Hazi da nahikoa arbi hori" esan zuen goiz batean nekazariak. Baina ezin zuen lurretik atera. Handik gutxira, laguntzaile asko zituen inguruan tira egiteko, baina arbia ez zen mugitu ere egin.
5 urtetik aurrera (urdina) Irakurketa maila: 3
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura