Arbi erraldoia / Alexei Tolstoy-ren istorio batean oinarritua ; testuaren moldaketa, Katie Daynes ; marrazkiak, Georgien Overwater ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Daynes, Katie (Lehen irakurleak (Ttarttalo), 2014)
"Hazi da nahikoa arbi hori" esan zuen goiz batean nekazariak. Baina ezin zuen lurretik atera. Handik gutxira, laguntzaile asko zituen inguruan tira egiteko, baina arbia ez zen mugitu ere egin.