Detektibe-ikaslea : lapurreta garesti bat - Irish, William (1903-1968); Pellejero, Rubén; Santamaría, Josep; Alonso, Pedro; Atela, Aintzane ([Bartzelona] : Vicens Vives, 2013)
Intrigak, emozioak eta suspenseak hasieratik bukaera arte harrapatzen dute irakurlea bi polizia-kontakizun bikainotan. Aurrenekoan egiazko «detektibe-ikasle» baten abentura biziko dugu. Lapurreta garesti bat istorioaren umore beltzak, aldiz, bukaera izugarria izango du.
Jarduerak
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Misterioa; Intriga -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak