Detektibe-ikaslea : lapurreta garesti bat / William Irish ; irudiak, Rubén Pellejero ; itzulpena, Aintzane Atela ; jarduerak, Josep Santamaría, Pedro Alonso - Irish, William (1903-1968) (Tantaia, 2013)
Intrigak, emozioak eta suspenseak hasieratik bukaera arte harrapatzen dute irakurlea bi polizia-kontakizun bikainotan. Aurrenekoan egiazko «detektibe-ikasle» baten abentura biziko dugu. Lapurreta garesti bat istorioaren umore beltzak, aldiz, bukaera izugarria izango du.