Gulliver-en bidaiak - Jenkins, Martin; Riddell, Chris; Casas, Gabriel; Swift, Jonathan (1667-1745); López Gaseni, Manu ([Bartzelona] : Vicens Vives, 2013)
Itsasontzia Liliput uhartean urperatu zaiolarik, bertako biztanle txiki zikoitzak ezagutuko ditu Lemuel Gulliverrek; izan ere, aldameneko herriari gerra deklaratzeko gauza dira, arrautzak hausteko moduaz ere ez baitira ados jartzen. Ondorengo bidaietan, Gulliver beste pertsonaia harrigarriekin bizituko da, eta haien bidez gizartearen eta gizakien akatsen satira egingodu, parekorik ez duten umore eta talentuz.
Hiztegia eta jarduerak
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Monografiak