Ilargiaren estaltzailea - Puybaret, Éric; Sánchez Aguilar, Agustín; López Gaseni, Manu ([Bartzelona] : Vicens Vives, 2013)
Nino oso suerte oneko mutila da. Ilargiaren estaltzailea izendatu berri dute. Aurrerantzean, gauero-gauero ilargiaren parte bat estali beharko du, guk txikitzen eta handitzen ikus dezagun. Zoritxarrez, azkeneko unean, bere lantokira hegan iristen laguntzen dion pastilla txikia galtzen du Ninok! Herriko bizilagunek lagundu egingo diotela erabakitzen dute, eta modu horretan ezer ez dela ezinezkoa gertatzen erakutsiko digute, baldin taldean lan egiten badugu.
Ariketak eta jarduerak ditu
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Solidaritatea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak