Mamuen Gabon-gaua - Pérez Zúñiga, José María; Benson, Patrick; Arratibel, Miren; García Cruz, Arturo; Dickens, Charles (1812-1870) ([Bartzelona] : Vicens Vives, 2013)
Ebenezer Scrooge zaharra erremediorik ez duen agure berekoi bat da, bere enplegatua esplotatzen duena eta besterengan sekula pentsatzen ez duena. Baina Gabon-gau batean zenbait fantasma agertzen zaizkio, mundua bere laguntzaren eta maitasunaren premiaz dauden pertsonez betea dagoela jakinaraziz... eta betiko aldatuko da agure zikoitzaren bihotza.
Jarduerak
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Dickens, Charles -- -(1812-1870) -- -Egokitzapenak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Eguberriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak