Sheila sei afari - Moore, Inga; Tristán, Miguel; López Gaseni, Manu ([Bartzelona] : Vicens Vives, 2013)
Sheila sei afari katu mari-bihurriak sei nagusi dauzka, sei etxetan, bizi da eta egunean sei bider afaltzen du. Nagusi bakoitzak uste du katua berea duela eta berea bakarrik, eta, hala, dena primeran doako Sheilori... egun batean gaixotu eta albaitariak saltsa osoa ageria uzten duen arte...
Ariketak eta jarduerak ditu
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Katuak