Zapata - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2015)
Koloreak, oinetakoen formak eta erabilerak ez ezik, irakurleek beren kontura oinetakoak janzteko garatzen duten trebezia ere badira tarteko obra honetan. Modu grafikoan azaltzen diren zapata anitzak gorabehera, ageri-agerikoa da testua eta irudiaren arteko lotura. Errepika gisara, hastapeneko bertsoak errima kontsonantea darabil aldika, haur batek irakurleak antzeratzera gonbidatzen dituen ustekabeko amaieraraino. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Zapato
Letra larria
Keywords: Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak