Junie B. Jones eta fruta-pastel nazkagarria - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2014)
Junie B. Jonesen eskolan, feria bat antolatu dute. Joko pila-pila bat daude, eta Junie B.-k den-denak irabazteko asmoa du! (beste kontu bat da ea hori lortzen duen). Azkenean, joko batean irabazi du, musika-pastelen jokoan, eta, sari gisa, gogokoen duen pastela har dezake. Junie B.-k ezusteko pastela aukeratu du. Baina pastel hori ez da berak uste zuena, ez, alajaina!
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones and the Yucky Blucky Fruitcake
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura