Junie B. Jones eta fruta-pastel nazkagarria / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2014)
Junie B. Jonesen eskolan, feria bat antolatu dute. Joko pila-pila bat daude, eta Junie B.-k den-denak irabazteko asmoa du! (beste kontu bat da ea hori lortzen duen). Azkenean, joko batean irabazi du, musika-pastelen jokoan, eta, sari gisa, gogokoen duen pastela har dezake. Junie B.-k ezusteko pastela aukeratu du. Baina pastel hori ez da berak uste zuena, ez, alajaina!