Gomazko Tarzan - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2014)
Ivan Olseni etengabe egiten diote iseka eskolan, ikasle penagarria da eta hiri gutxi balitz, aita oso etsituta dago, eta benetako gizon bat izateko, Tarzan eredutzat hartu behar duela esaten dio. Baina egun batean, hori guztia aldatzen lagunduko dion norbaitekin egingo du topo Ivanek.
8 urtetik aurrera (gorria)
Gummi-Tarzan
Keywords: Eskola-jazarpena; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak