Munstro handiek ez dute negarrik egiten - Güettler, Kalle; Helmsdal, Rakel; Áslaug Jónsdóttir; Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe (Cangas do Morrazo (Pontevedra) : Sushi Books, 2014)
Munstro Txikiri dena ezin hobe ateratzen zaio. Munstro Handi, berriz, trakets hutsa da. Munstro Handi gero eta tristeago dago, baina, zer egin dezake? Guztiok dakigu munstro handiek ez dutela negarrik egiten.
0-4 urte (urdina)
Stór skrímsli gráta ekki
Keywords: Adiskidetasuna; Konplexuak (Psikologia); Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak