Munstro handiek ez dute negarrik egiten / [testua] Kalle Güettler, Rakel Helmsdal eta Áslaug Jónsdóttir ; [ilustrazioak, Áslaug Jónsdóttir ; itzulpena, Garbiñe Ugarte] - Güettler, Kalle (: Sushi Books, 2014)
Munstro Txikiri dena ezin hobe ateratzen zaio. Munstro Handi, berriz, trakets hutsa da. Munstro Handi gero eta tristeago dago, baina, zer egin dezake? Guztiok dakigu munstro handiek ez dutela negarrik egiten.