Izugarrizko kirol eguna : sustoak susto, gu beti munstro! / A. B. Saddlewick ; [itzulpena, Usoa Wyssenbach] - Saddlewick, A. B. (Maud munstro beldurgarria, 2014)
Landare gizajaleen izugarrizko oihana zabaldu da Enbor Ustel eskolako kirol zelaian barrena. Hori dela eta, Enbor Usteleko ikasleek Udaberri Loreen eskolan ospatu behar dute beren kirol eguna.Enbor Usteleko munstroak eta Udaberri Loreetako neskak buruz buru:nork irabaziko ote du?