Miau - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2014)
Inguru-minguruetako animaliek beren burua aurkezten dute, miauka, irrintzika, kakaraka, marruka, kantari... Hiru bider aireratzen dute euren soinua areago azpimarkatzeko eta, orobat, musikatzeko. Eta onomatopeia-jolasa guztiz ustekabekoa den bikote batez amaitzen da: kilkerra eta umea bikoteaz, hain juxtu. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Miau
Letra larria
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak