Miau / [testua, Antonio Rubio, Xabier Olaso ; irudiak, Óscar Villán] - Rubio, Antonio (Ilargian kulunkantari (Pamiela), 2014)
Inguru-minguruetako animaliek beren burua aurkezten dute, miauka, irrintzika, kakaraka, marruka, kantari... Hiru bider aireratzen dute euren soinua areago azpimarkatzeko eta, orobat, musikatzeko. Eta onomatopeia-jolasa guztiz ustekabekoa den bikote batez amaitzen da: kilkerra eta umea bikoteaz, hain juxtu. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.