Arbola - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2015)
Objektuen kokapena espazioaren luze-zabalean eta inguru-mingurua antzematea, biak ala biak ere oso garrantzitsuak haur-haurretatik. Bertsoak eta irudiak uztarturik ageri dira, bakarkako irakurketa prozesuan laguntzeko. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Árbol
Letra larria
Keywords: Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak