Kopetilun - Jadoul, Émile; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Lontxo txikia kopetilun dago. Lagunak alaitzen saiatuko dira, baina ez dute lortuko. Pinguino Ama iristen denean, haren sabelari begira geratzen dira eta irribarre egiten dute... Zer gertatzen ote zaio? Lortuko al du amak Lontxoren irribarrea piztea?
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Gros boudeur
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Jeloskortasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak