Ilargia - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2014)
Ilargia errimadun eta erritmodun marrazkiek osatzen duten ikus-poema errezitagarria da. Ilargia eta zerua, hain urrunak eta hain hurbilak, aldi berean, neurtitzen eta errepikaren eran egokitzen dira orrialdearen luze-zabalean. Poema-liburuaren kutsu melodikoari amaiera emateko musika-eskala ageri da. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Luna
Letra larria
Keywords: Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak