Paper-txoria - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2015)
Paper-txori kutun batek bazkaltzeko mahaia atontzeari ekingo dio. Leloaren errepika egiten duen parper-txori xaloa da berau. Jateko eta edateko mahai-oihalaz mahai poetikoa atontzea du xede eta helburu, ahozkotasuna argi eta garbi adierazten duten bi ekintza. Ontziak eta jakiak errimaren baitan kokatzen dira. Eta amaiera-amaieran laguntxo bat gonbidatzen da mahai poetiko honetara. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Pajarita de papel
Letra larria
Keywords: Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak