Gabon-kanta / Charles Dickens ; egokitzapena, oharrak eta jarduerak, Pablo Antón Pascual ; itzulpena, Miren Arratibel ; irudiak, Christin Birmingham - Dickens, Charles (1812-1870) (Tantaia, 2013)
Ebenezer Scrooge zekenari lau mamu agertzen zaizkio gau batean, bere jokamoldean pentsarazi eta, bere berekoikerian setatzen baldin bada, oso etorkizun beltza izango duela jakinarazten diotenak. Kontakizun samur honekin, Dickensek bere irakurleen kontzientziei eragin nahi izan zien, eta konbentzitu bihotz onekoak behar zutela izan eta karitatez jokatu gure mundu bidegabe honetan.