Hizkuntza koadernoa. Euskara : Lehen Hezkuntza, 3 - Ibaizabal Taldea (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2015)
Koaderno honen edukia:- Irakurri eta ulertu.- Idatzi.- Trebatu.- Gramatika.
2015.06.03
3.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak