Liburutegia eta ikaskuntza autonomoa : baliabide dokumentalak aurkitzeko, ulertzeko eta baliatzeko gida didaktikoa - Arellano Yanguas, Villar; Bastida Machiñena, Asís; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, 2002)
Eskola liburutegian lantzeko egokiak diren prestakuntza jarduerak jasotzen dira. Lehen eta Bigarren Hezkuntzako irakasleei zuzenduta dago.
Keywords: Eskola-liburutegiak; Baliabide digitalak; Monografiak