Liburutegia eta ikaskuntza autonomoa : baliabide dokumentalak aurkitzeko, ulertzeko eta baliatzeko gida didaktikoa / [egilea] Villar Arellano Yanguas ; [marrazkiak, Asis Bastida] - Arellano Yanguas, Villar (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta berdea (Nafarroako Gobernua), 2002)
Eskola liburutegian lantzeko egokiak diren prestakuntza jarduerak jasotzen dira. Lehen eta Bigarren Hezkuntzako irakasleei zuzenduta dago.