Gela osasungarriak... nerabe trebeak, DBH1, DBH2 - Huici Urmeneta, Camino ([Iruñea] Nafarroako Gobernua. Hezkuntza eta Osasun Departamentuetako Batzorde Teknikoa, 2008)
Proposamen bat egin nahi dugu DBHko bi lehenbiziko mailetarako. Haren bidez oinarrizko gaiak lantzen ahal dira osasunari buruzko trebetasunak eta gaitasunak garatzeko, osotasunean eta curriculumeko edukietan txertaturik.
DBH 1., 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak