Konbentzitzeko argudiatu : derrigorrezko bigarren hezkuntzako lehen ziklorako argudio testuak lantzen hasteko sekuentzia didaktikoa - Dolz, Joaquim; Izarzelaia, Jon Iñaki; Pasquier, Auguste; Zubeldia, Orreaga ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, 2002)
DBHko lehen zikloan argudiatzea lantzeko tailerren bilduma da. Bakoitzean ikasleentzako testuak eta ariketak proposatzen dira.
1. eta 2. mailak (DBH)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak