Konbentzitzeko argudiatu : derrigorrezko bigarren hezkuntzako lehen ziklorako argudio testuak lantzen hasteko sekuentzia didaktikoa / Joaquim Dolz, Auguste Pasquier ; itzulpena eta egokitzapena, Pilar Labaien, Mª José Sánchez, Patxi Sierra ; euskarazko itzulpena eta egokitzapena, Jon Iñaki Izarzelaia, Olibia Galpasoro, Orreaga Zubeldia - Dolz, Joaquim (Baliabide Didaktikoak, 2002)
DBHko lehen zikloan argudiatzea lantzeko tailerren bilduma da. Bakoitzean ikasleentzako testuak eta ariketak proposatzen dira.