A ereduko jardunaldiak : (2003ko maiatza) - A Ereduko Euskararen Irakaskuntzarako Jardunaldiak 2003.; Aldasoro Lezea, Eduardo ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, 2003)
Argitalpen honetan jasotako hitzaldiak eta txostenak 2003ko martxoan aurkeztu ziren, Hezkuntza Departamentuaren Euskara Zerbitzuak antolatutako A ereduari buruzko jardunaldietan.
Lehen eta Bigarren hezkuntza
Keywords: Hezkuntza elebiduna; Hezkuntza -- Nafarroako Foru Erkidegoa; Baliabide digitalak; Monografiak