A ereduko jardunaldiak : (2003ko maiatza) / [koordinatzailea, Eduardo Aldasoro] - Aldasoro Lezea, Eduardo (Nafarroako Gobernua, 2003)
Argitalpen honetan jasotako hitzaldiak eta txostenak 2003ko martxoan aurkeztu ziren, Hezkuntza Departamentuaren Euskara Zerbitzuak antolatutako A ereduari buruzko jardunaldietan.