Biologia eta Geologia : DBH 3 - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo; García de Andoin, Aitor; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Vera, Petro; Kintana, Javi; Ruiz Etxeberria, Andoni; Kintana, Javi (Donostia : Ikaselkar, 2016)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoa jasotzen duen ikasmateriala da. 1. Zelulatik ekosistemara 2. Osasuntsu hazi, luzaro bizi! 3. Elektroien zirrara
1. unitatea: Zelulatik ekosistemara; 2. unitatea: Osasuntsu hazi, luzaro bizi!; 3. unitatea: Ekosistema ugari, biosferaren opari
1. unit: 2015/03/18
2. unit: 2015/07/07
3. unit: 2016/01/21
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak