Fisika eta kimika : DBH 3 - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Teres, Joxepo; Vera, Petro; Ayllon, Lander; Kintana, Javi; Trueba, Aritz (Donostia : Ikaselkar, 2015)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Molekulak, beti dantzan? 2. Molekulen orkestra 3. Elektroien zirrara
1. unitatea: Molekulak beti dantzan?; 2. unitatea: Molekulen orkestra; 3. unitatea: Elektroien zirrara
1. unit: 2015/03/18; 2. unit: 2015/07/07
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak