Fisika eta kimika : DBH 3 / [sorkuntza, Amaia Gutierrez ... [et al.] ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri ; marrazkiak, Lander Ayllon, Jabi Kintana, Aritz Trueba] - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Teres, Joxepo; Vera, Petro; Ayllon, Lander; Kintana, Javi; Trueba, Aritz (EIMA 1 (2015eko deialdia), 2015)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Molekulak, beti dantzan? 2. Molekulen orkestra 3. Elektroien zirrara