Matematika : DBH 3 - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2015)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Zenbakien mezu ezkutua 2. Zaku bete letra eta zenbaki, mila galdera-erantzun 3. Ezaugarri eta propietate aldakorretan murgilean
1.Unitatea: Zenbakien mezu ezkutua; 2.Unitatea: Zaku bete letra eta zenbaki, mila galdera-erantzun; 3. Unitatea: Ezaugarri eta propietate aldakorretan murgilean
1. unit: 2015/03/18; 2. unit: 2015/07/02; 3. unit: 2016/01/08
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2015eko deialdia; EIMA 1, 2016ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak