Biologia eta Geologia : jarduera-fitxak : DBH 3 - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Vera, Petro; García de Andoin, Aitor; Ayllon, Lander; Kintana, Javi (Donostia : Ikaselkar, 2015)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.
1. unitatea: Zelulatik ekosistemara; 2. unitatea: Osasuntsu hazi, luzaro bizi!; 3. unitatea: Ekosistema ugari, biosferaren opari
2015/06/23 ; 2015/09/29 ; 2016/01/21
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak