Biologia eta Geologia : jarduera-fitxak : DBH 3 / [sorkuntza, Joxepo Teres... et al. ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri , marrazkiak, Javi Kintana, Lander Ayllon] - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Vera, Petro; García de Andoin, Aitor; Ayllon, Lander; Kintana, Javi (EIMA 1 (2015eko deialdia), 2015)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.