Fisika eta kimika : jarduera-fitxak : DBH 3 - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Teres, Joxepo; García de Andoin, Aitor; Vera, Petro; Ayllon, Lander (Donostia : Ikaselkar, 2015)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.
1. unit: 2015/06/11 ; 2. unit: 2015/09/29 ; 3. unit: 2016/01/13
DBH, 3 .maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak