Fisika eta kimika : jarduera-fitxak : DBH 3 / [sorkuntza, Amaia Gutierrez... et al. ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri ; marrazkiak, Lander Ayllon] - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Teres, Joxepo; García de Andoin, Aitor; Vera, Petro; Ayllon, Lander (EIMA 1 (2015eko deialdia), 2015)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.