Matematika : jarduera-fitxak : DBH 3 - Gomez Lete, Maite; Abril, Ritxi; Garcia, Xabier; Urzelai Vicente, Ainhoa; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2015)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.
1.unitatea: 2015/06/23 ; 2.unitatea: 2015/09/29 ; 3.unitatea: 2016/01/08
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2016ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak